Minen ymmärrä, mikä tätä blogia vaivaa! Olen monesti kirjoitellut tänne, mutta jostain syystä kirjoitukset eivät päädy muiden luettavaksi, vaikka kuinka huolella tallentelen ym. niin ei! Jääköhän tämäkään näkymään..

Ihanaa, on taas syksy! Kuten olen aiemminkin maininnut tai suorastaan hehkuttanut, syksy on lempivuodenaikani. Tänä vuonna on ainakin täällä ollut vielä todella kaunis syksy. Ruska on kauneimmillaan ja aurinko on paistanut. Vain parina viimeisenä päivänä on satanut vettä, mutta kuuluuhan sekin syksyyn. 

Raskaus etenee-joskus tuntuu, että huimaa vauhtia, ja toisinaan taas tuntuu, että ei se marraskuu tule koskaan! Maha kasvaa huimasti ja edelleen liitoskivut vaikeuttavat elämää, ovat vaan koko ajan pahempia. Kyljen kääntäminen sängyssä ja sängystä nouseminen tuottaa erityisesti tuskaa. Ja jos vaan olen intoutunut päivällä Laulavan kanssa pitemmälle lenkille, niin eiköhän illalla tarttis rollaattorin..

Kerran on tullut kivuliaita supistuksia, mutta juuri kun ajattelin, että seuraavan jälkeen soitan miehelle, että nyt töistä kotiin ja lähdetään polilla käymään niin ne loppuivat. Terkkarikaan ei ollut asiasta huolissaan, joten kaipa ne ovat sitten normaaleja..? Tosin meidän terkkari ei tunnu nykyään olevan huolissaan mistään..

Tulispa jo marraskuu ja vauvan lupa syntyä..