Tänään tuli lunta! Aika vähän kyllä, ei edes maa peittyny, mutta tulipa kuitenki. Talojen katot on valkeana. Käytiin tänään hellun kans naapurikaupungissa ostoksilla ja oli ihan mukavaa. 
Sai olla yhessä ja sai olla ajattelematta noita kouluhommia yms.  Eilen oliki niin paska päivä, ettei mitään järkeä! 
Tuntu vaan, että kaikki kaatuu päälle. Pistin iltapäivällä päikkäreille, eikä olis haluttanu nousta koko iltana. Masensi niin perkeleesti. Iltaa kohti olo kyllä sitten piristy ko kateltiin leffaa ja oli muutenki mukavaa.

Se kyllä harmittaa, kun tahtomattaan tulee tiuskittua omaa pahaa oloaan myös hellulle. Se joutuu aina sijaiskärsijäksi. Ihmettelen, että miten se jaksaa vielä minua katella kun on joutunu sen verran koville. En tiiä..Asia vaan on niin, että minun on nykyään helvetin paljon vaikeempaa luottaa ihmisiin kuin ennen. Mutta yritän kyllä kovasti! Ja nykyään se ei enää ihan niin vaikeeta ole, kun toista 
alkaa tuntemaan enemmän.

Olen purkanut kaikki tähän mennessä aloittamat kutomukseni. Mikään ei oikein inspannu. Aloitin sitten kutomaan hellulle lapasia tumman harmaasta langasta. Niihin on vähän enemmän motivaatiota, kun tekee jollekkin toiselle. Ei haluta luovuttaa :) Ja onhan niillä myös sitten tunnearvoakin. Jos saisin ne sitten valmiiksi.

Nyt tää lähtis sitten niitä lapasia kutomaan, kun ei oo oikein inspistä tähän hommaan..