Jo sitä vain ehtiki ajatella, että enpä olekkaan sairastellut aikoihin.. Noo, viime torstaina katos ääni kesken työpäivän ja pomo käski saikulle (tarvin ääntä työssäni). Soitin vielä terveydenhoitajalle, joka käski lähteä heti kesken päivän kotiin ja olla perjantainkin pois töistä. Maanantaina käski mennä käymään terveysasemalla, jos kurkku menee kipeäksi. Maanantaina menin töihin ja yritin tavoitella terkkaria, kurkku oli ihan sairaan kipeä ja ääni pihisi joten kuten. Oman mittarin mukaan oli myös lämpöä. Kun töiden jälkeen terveysasemalle pääsin, oli kuumetta, poskiontelon tulehdus sekä paha nielutulehdus. Tuloksena kolmen päivän sairasloma sekä 10 pvän antibioottikuuri. Eli taas sitä sairastellaan, hohhoijakkaa. Aloin jo miettimään, olisko flunssarokote tarpeellinen, mutta kun ei siitäkään koskaan tiiä, miten se toimii. No, sairastetaan nyt sitten ku on kerran alotettu.

Sain muutettua työpaikkakunnallani uuteen ihanaan pikku asuntoon, jossa on sauna ja oma pieni takapiha. Olen enemmän kuin tyytyväinen :) Takapihalle pitäisi ehkä laittaa pieni puutarha-aita, jotta Laulava saa haistella ilmoja rauhassa. Ei se siitä kyllä ilman aitojakaan mihinkään lähde. Mutta ihan vaan sen takia, kun siinä takana kulkee koiran ulkoiluttajia kävelytietä pitkin, ettei vaan kiusaus käy liian suureksi. Myös yhteys ulkomaailmaan eli nettiyhteys toimii uudessa viikkokämpässä, että tulee ehkä tätä blogiakin päiviteltyä taas vähän useammin.

Laulavan silmät on tehneet ihmeparantumisen. Eläinlääkärikin sanoi maanantaina viimeisellä 
tarkastuskäynnillä, että ihmeen hyvin ovat parantuneet. Ei kuulemma ollut ensimmäisellä käynnillämme ollut yhtään varma, että silmistä vielä terveet tulisivat. Niinpä se neiti vaan tervehty, mutta kyllä meinasi olla usko jo koetuksella... Lopulta eläinlääkäri oli sitä mieltä, että silmissä oli siis jokin autoimmuunireaktio, jonka takia silmien paineet alkoivat nousta ja haavaumat uhata. Nyt Laulava on taas oma iloinen itsensä, touhottaja.

Hellettä piisaa. Niinhän olen sanonut kaikille, jotka sateista kesää ovat kironneet, että elokuussa tulee vielä lämmin. Alkukesästä luin sellaisen ennustuksen, ja siihen olen nyt sitten luottanut. Kiva vaan, että kun se helle tännekkin saapui, niin mie olen saikulla. Saakohan sairaslomalla maata auringossa..? Jos ei ole kuumetta enään? Eikö se ole ihan sama, makaako sitä sängyssä vai auringossa? hmh.. voi olla työkaverit ihmeissään, jos sairaslomalta palataan aiempaa ruskettuneempana.