Ei ole tullu taas kirjoteltua. Oon ollu aivan hirveän väsyny, mitään ei jaksa. Eilen tuli joku hetkellinen mielenhäiriö ja imuroin, kokkasin, leivoin, tiskasin ym. Mutta semmonen yleisväsymys on aivan järkyttävä! En ymmärrä mistä tämä johtuu. Johtuuko syksystä, stressistä, vitamiinin puutteesta vai mistä ihmeestä...Mikään ei innosta. Välissä tulee mieleen, että tuo helluki varmaan kyllästyy kattelemaan ku oon tämmönen lahna, joka ei jaksa mitään. No, jos kyllästyy, niin sille en voi mitään.

Kysyin tässä yks päivä hellulta, että mitä jos se sitten joskus kyllästyy minuun, kun asutaan yhdessä ja elämä muuttuukin ihan vaan tavalliseksi ja arkiseksi elämäksi. Hellu sanoi, että johan meillä on arkista elämää, eikä hän oo kyllästyny. Mulla vaan on semmosia kokemuksia, että jotkut ihmiset kyllästyvät siihen tavalliseen arkeen ja alkavat haluamaan kipinää elämäänsä. Silloin hylätään
toinen ja etsitään jännittävää ja uutta ja kaunista. Ei nyt tietenkään kaikki tee niin, mutta monet
voi tehdä. Toisaalta, turha pelätä ennalta tulevaisuutta.. en voi pitää toista pakolla, jos ei halua olla minun kanssa niin menköön sitten.

Talvikin tuli ja on ihan liian kylmä! Pakkanen ja kylmä tuuli jeba jee, ei olla päästy töissä muksujen kanssa moneen päivään ulos! Ja sen niistä kyllä huomaa... Iltasin on ihana vaan olla kotona ihan rauhassa ja hiljaa..