Tänään oli toinen neuvolalääkäri. Jännitti vähän, koska muuton takia on taas uus ihminen vastassa. Jännitys osoittautui kuitenkin ihan turhaksi, koska käynnistä jäi tosi mukava mieli, ensi kertaa ei tarvitse jännittää. Vauva ultrattiin, koska rakenneultrassa kätilö ei nähnyt aorttaa tms. Nyt lääkäri katsoi kaiken kunnolla ja kaikki oli hyvin, aortta ja sydän toimi niinkuin pitääkin ja vauveli näytti muutenkin olevan kunnossa. Painoa oli kertynyt tähän mennessä n.900g. Voi mikä mini-ihminen :D Ihanan huojentunut olo, kun kaikki on kunnossa. Sokerirasitustestissä kävin tosiaan maanantaina ja senkin tulokset olivat normaalit. Tällä kertaa terkkari ei tehnyt tavanomaisia mittauksiaan yms. vaan ne tehdään terkkarikäynnillä parin viikon päästä. Sitten näen, kuinka sf-mitta on taas kasvanut. 

Pesin eilen pyykkiä ja valkopyykkiä oli niin vähän, että laitoin sekaan 40'c:ssa pestäviä valkeita bodyja. Nyt on ensimmäinen satsi pesty ja silitetty. Silittäessä mietin, että tuskin sitten vauvan aikana ehtii/jaksaa silittää kaikkia vaatteita. Sama niitä nyt on silitellä, kun on aikaa. 

Voi että nautin, kun tuntuu syksy olevan tulossa. Olen varmaan aiemminkin maininnut, että olen syysihminen. Käytiin tänäänkin Laulavan kanssa taapertamassa tunnin lenkki. Tiedän, että tämä kostautuu huomenna--pitempien lenkkien jälkeisinä päivinä on yleensä lonkkaseutu niin hellänä, että haittaa liikkumista. Mutta oli ihana käydä haistelemassa meren tuoksua ja nautiskelemasta happirikkaasta ilmasta. Laulavalla vaan taas furunkuloosi vaivaa, mutta kotona sitten pestiin tassut, kuivattiin hyvin ja laitettiin rasvaa. Kun ei vaan kovin kosteaa syksyä tulisi, ettei koko ajan tarvisi tassuja varoa.