Siis Apua nyt hyvät ihmiset! Sain juuri ilmoituksen uudesta kommentista blogissani, tai siis ENSIMMÄISESTÄ kommentista :) Kiitos L-L :) Sait hymyn kasvoilleni. Siis joku ihan oikeasti lukee tätä?! Nooh, nyt tarttee vissiin oikeasti alkaa miettimään, mitä kirjoittelee tänne :D

Tänään on ollut ihmeellinen päivä. Stressinaiheuttaja-asiat ovat alkaneet selvitä ja tänään onkin ollut hyvä olla. Värjäsin tuossa hiukset (mustaksi pitkästä aikaa) ja nyt oon istunut koneella ja maistellut pari lasia valkkaria. Hellu meni poikien kans vähän viihteelle. Ei siinä, siinä menköön, kiva on minustaki olla ihan itekseni Laulavan Lintukoiran kanssa. Ihan vaan tyttöjen kesken. Kuhan nyt sitten jaksais viettää myös Uutta Vuotta minunkin kanssa. Nimittäin, ei oo ollu kauheesti nyt juhlimisia ja ois hirmu kiva pitkästä aikaa pitää kunnolla hauskaa.

Me on puhuttu yhteen muuttamisesta, mutta en oo oikein varma Hellun aikeista. Siis, että onko se tosissaan sen asian kanssa. Itse olen jo sitä mieltä, että enää en ala pelkästään kokeilemaan sitä yhdessä asumista. Olen ajatellut, että seuraavan kerran kun jonkun kanssa lyön hynttyyt yhteen, niin sen suhteen kanssa ollaan sitten tosissaan ja sen kanssa tehdään töitä, jotta onnistuu. Ja johan tässä on 'harjoteltu', kun  Hellu on täällä asustellut käytännössä melkein koko ajan. Noh, en tiiä. Katotaan, mitä aika tuo tullessaan.