Viime keskiviikosta asti ollu kurkku kipeänä ja nyt se sitte alko paleltamaan ja niistätyttämään. Kuumettaki olen mittaillu, mutta ei se vaan nouse sitten millään. Nukuin töiden jälkeen kahden tunnin päikkärit ja ei taida nyt illallakaan olla vaikeuksia päästä nukkumatin matkaan. Hitsi, ko tulis kerralla tuo flunssa niin vois jäädä kotia sairastamaan. Muuten se vaan pitkittyy, kun pitää töissä puolikuntoisena olla.

15.pvä on Np-ultra, jännittää. Samana päivänä on Laulavan synttärit ja Laulava täyttää jo 6 vuotta! Käytiin tänään ihastelemassa metsälenkillä kun lumet olivat sulaneet. Oli vaan niin märkä reitti, että piti kääntyä jossain vaiheessa takasin. Mutta jestas, että Laulava nautti! Siitä oli ihanaa haistella lumen alta paljastuneita kevään hajuja ja riekkua kepin kanssa pitkin lammikoita! Sen jälkeen saikin mennä suoraan suihkuun..

Olen salaa katsellut netistä vaunujuttuja sun muita. Salaa siksi, koska vieläkin on taka-ajatuksissa pelko, että jotain ikävää sattuu. En kuitenkaan halua pelätä koko aikaa, joten uskaltaudun toivomaan ja haaveilemaan. Olotila on lähinnä kuin ylisyötetyllä sialla. Tai ainakin uskoisin, että siltä voisi tuntua tällä hetkellä. Vatsaa turvottaa aivan järjettömästi. Turvotuksen näkee jo päivällä ja illalla maha on kuin jalkapallon niellyt. Ei se haittaa, jos maha kasvaa, kun ei tulis muualle ylimäärästä. Tosin, tällä syömätahilla se on aika turha toive.

Taidan alkaa nukkumaan, jos niistämiseltäni ennätän.