Tosissaan ketuttaa lähteä mamman luo viikonlopuksi, kun on hellun kans ollu vähän erimielisyyttä ja nyt se mököttää eikä vastaa puheluun eikä viesteihin.
Kaikki lähti siitä, kun olisin toivonut että oltais eilisilta oltu yhessä ennen vlpn eroa, mutta hellu halus lähteä jätkien kans kaljottelemaan. Siitä sitten otin nokkiini ja laitettiin iltamyöhällä muutama viesti, jossa hellu yritti selittää ja minä yritin selittää, miksi suutahdin. Tänään ei ole sitten kuulunut mitään, ei vastaa puheluun eikä mihinkään. Ottaa tosissaan päästä lähteä mihinkään. Haluttais jäädä vaan kämpille kärvistelemään. Ja tuolla ulkona sataa vielä vettä! Kastuu muhevasti ku kävelee vr:lle.. Inhottaa lähteä näin, ku ei tiiä missä mennään ja mitä tapahtuu..

Harmittaa, olin odottanu tätä kotona käymistä innolla, kun en oo pitkiin aikoihin käyny ja nyt koko vlp meni piloille...

Kaikki lähti vaan siitä, kun olisin halunnu olla eilisen kahdestaan ja loukkaannuin siitä kun hellu halus ennemmin lähteä juopottelemaan.. Helevata! Haluttais nyt jäädä kotia murehtimaan, mutta kun se äiti oottaa niin, että menen..