Siis tässä kaiken hössötyksen ja sairastelujen keskellä tänä viikonloppuna innostuin eilen kaivamaan puolityhjistä kaapeista kaikkea ruokasälää ja tekasin elämäni ensimmäisen suolaisen murupohjapiirakan! Olin todella ylpeä itsestäni! Laitoin täytteeksi kinkkua, jauhelihaa, tonnikalaa,sipulia ja keittojuureksia. Päälle suolaa, pippuria ja juustoraastetta. Uunista tuli aivan taivaalliset tuoksut ja piirakka maistui kyllä oikeasti ihan hyvälle. Ainoa miinuspuoli oli, että kun en laittanut mitään kosteampaa siihen täytteeseen, niin täyte tavallaan irtosi pohjasta lautasella. Ja pohja olikin sitte todella murupohja :) Täytyy vaan kekata joku muu juttu siihen, että se täyte ja pohja pysyis yhdessä. Any idea?

Ja se lapas-projekti on sen verran edistyny, että oon jo toista lapasta tehny varrellisen verran. Eilen todettiin Hellun kans, että kyllä se ensimmänen pari on oikeasti Hellulle pieni. Eli teen niistä lapasista itelleni parin ja teen sitte isommat Hellulle. Mistä tietää, että käsityönharrastaja on aloittelija? Hän omistaa yhdet ainoat puikot (tavallisia 5kpl), jotka nekin on äidin kaapista perittyjä. Kaapissa on myös puolikkaita lankakeriä, jotka ovat jäänteitä jostain... kolme kerää on itseostettuja ja vielä 'avaamattomia'. Eli ei ole sellaisia isoja puikko ja lankakätköjä, mitä näkee noissa muissa käsityöblogeissa :)

Ei tullut viime yönä oikein nukuttua.  Hellu on myös kauheassa flunssassa ja se vaikuttaa paljon myös siihen, että sillä ahistaa kovasti nyt henkeä kun on joutunu paljon yskimään. Koko viikonlopun sillä on iltaisin henki vinkunu ja mulla on kova huoli. Tänään sanoin, että sen on pakko hommata jotkut lääkkeet siihen, että ei tartte pelätä että se tukehtuu.
Aivan hirveä ristiriita siitä, kun Laulava Lintukoira on tärkein ja haluaisin vielä joskus kissankin, mutta kun toinen on pahasti allerginen.. On koko ajan huono omatunto siitä, kun se saa oireita minun luona ollessaan..