Nyt on satanut viime viikonlopusta asti vettä. Sain käytyä siellä mamman luona ja saatiin Hellun kanssa selvitettyä välit. Molemmat on niin itsepäisiä, että vähän aina ryöpsähtää käsistä. Vaihdoin taas sivupohjaa. On vaan niin paljon kaikkia kivoja ja kyllästyn tosi nopeaa...:)
Adoptoin myös uuden virtuaalielukan, Tikrun. Käykääpä kattomassa, sielä se on siilen kaverina!

Olen saanut myös toisen lapasen valmiiksi. Se valmistu kyllä jo jonku aikaa sitte, mutta en oo muistanu tähän ilmotella. Nyt aloin tekemään sille paria. Käytiin marketissa ja jäi vaivaamaan siellä tarjouksessa ollut paksumpi lanka, mistä vois tehä siskolle kaulahuivin joululahjaksi. Tarttis vissiin lähteä ostamaan sitä ja paksummat puikot. Lanka oli kyllä sen verta paksua, että luulis kaulahuivin valmistuvan aika äkkiä. Tänä vuonna ei oo kauheasti ole joululahjainnostus kipinöiny. Rahan vähyys pistää mielen matalaksi, varsinkin kun ei oo kauheesti mikään tee se itse-ihminen. Enkä toisaalta tiedä, välittääkö minun lahjan saajat itsetehdyistä lahjoista.

Enää olis tää ja ens viikko työharjottelua takana. Sitten opinnäytetyö väännetään loppuun ja paperit pitäis saada tammikuussa. Loppu on lähellä. Yllättävän nopeaa sittenkin meni tuo 3,5 vuotta. Eilen kirjottelin kouluhommia koneella monta tuntia. Pakko oli lopettaa välistä ku meni voimat kokonaan. Motivaatiota olis vaan kerranki löytyny.