Päivittelin vähän kuvia ja innostuin vaihtamaan sivupohjaa. En ole tehnyt mitään allergia-asian eteen. Nyt kun on seurannut enemmän huomaa, että kotona ollessa nenä vuotaa ja aamulla on nenä tukossa. Aattelin, että sitte kun/jos olo radikaalisti pahenee niin meen sinne allergia testeihin. Näin toissa yönä unta, että muutettiin hellun kans yhteen. Melkeinhän tässä jo asutaan yhessä. Hellu on täällä kuin kotonaan ja silloin tällöin vaan käy omilla kämpillä.

Kuulkaas ny, tää tahtois oikeesti lomalle..  alkaa olemaan jo liian kypsää. On rasittavaa ku ei mitään jaksa. Tunnen itteni tyhmäksi, laiskaksi, lihavaksi ja saamattomaksi. Noo, ei oo enää ku tää kuu jäljellä harjottelua. Sitte alkaa opparin viimeistely ja tammikuussa pitäs saada paperit ulos-- jos hyvin käy!

Hitto ko on viime päivinä haluttanu pirusti tupakkaa.. Oon ollu jo jonku aikaa arkena tupakoimatta, viihteellä ollessa kyllä on savuteltu.. Nyt tällä viikolla on tehny tupakkaa mieli ihan sairaasti. Normaalisti se himo lähtee viimeistään lenkillä, mutta nyt sekään ei auta.. Kerpele!!!

Olipa fiksua kirjotusta taas..  palataanpa asiaan, ku järki taas luistaa!