Huoh!

Heräsin vasta ja käytiin Laulavan kanssa pihalla, keitin aamukahvit ja istahdin tähän koneelle. Hellu nukkuu vielä. Tunnin päästä pitäis alkaa vääntään taas opparia. Tänään ei kyllä olis siihen asiaan intoa, naisten vaivat alko ja kämppäki on aivan tajuttomassa järjestyksessä... eiih...

Mulla on nyt ongelma. Tai se on ollut ongelma jo kauan, mutta välissä sen merkitys jää niin pieneksi, että se ei vaikuta mun elämään millään tavalla. No, nyt taas vaikuttaa. Täytyy kai taas ootella, josko se ongelma kutistuis taas ihan pikkiriikkiseksi ja katoais.


21.26

No arvatenkin meillä ei oikein tänään luistanut sen opparin kanssa.. Yritettiin kovasti, mutta ei hirveitä saatu aikaseksi.. Loman jälkeinen motivaation puute! Tänään on muutenki ollu jotenki epätodellinen olo.. Sellainen, että ei tiedä oikein mistään mitään. On siis jotenki rauhaton olo! Kaikki asiat vaan pyörii päässä ilman, että niistä saisi mitään selkoa. Tiiättehän te, siis sellainen olo, niinku odottais jotain malttamattomana tapahtuvaksi. En 
kyllä yhtään tiiä, mistä tuo tunne johtuu, koska mulle ei tosiaankaan oo tapahtumassa mitään... Onko niin, että en tiedä mitä haluan? Jätetään nyt sanomatta, mistä puhun.

Löysin taas arkistoistani vanhan tutun 51 koodia, jota kuuntelin paljon viime keväänä kun asiat oli päin sitä peräpäätä. Mukava kuunnella vanhoja, vaikka nyt ei ookkaan asioiden tilassa mitään vikaa. Hyviähän ne ovat, ei maha mittään!

Mulla on vähän sellanen olo, että pääsis äkkiä ulos tuosta koulusta niin vois muuttaa täältä pois. On vaan yks syy, miksi voisin tänne jäädä-- Hellu. Viime aikoina on kyllä tapahtunu semmosia asioita, että en oo varma, miten tää meidän juttu etenee. Vai eteneekö ollenkaan, vaan pysyy paikallaan..? En tiedä.. Jää nähtäväksi.