Oiih, nyt se sitten on: Elämäni Ensimmäinen Kesäloma <3 Siis oikeen palkallinen sellainen. Ja onhan tässä vuosikaudet pakerrettu kesätöitä opiskelujen ohella, jotta voisinpa sanoa, että kesäloma pitkääääään aikaan. Ihanaa! Viikonloppuna piti tätä historiallista tapahtumaa käydä juhlistamassa tyttöjen kanssa ku Hellu oli Provinssissa. Innostuinpa tuossa Destructo girl L-L:n opastamana vaihtamaan pohjia blogilleni ja olen aivan mahrottoman tyytyväinen.

Niin, ja tiiättekös minkäs menin tässä taannoin ostamaan-Epilaattorin! Joskus muinoin teinilikkana kokeilin äidin epilaattoria ja se kokeilu oli vähintäänkin mieleenpainuva. Tuossa muinaishistoriallisessa laitteessa äänikin oli kuin ruohonleikkurissa, joka jo pelkästään sai vedet valumaan silmistä ja ihon kananlihalle. Tuon kertakokeilun vuoksi on mennyt reilu 10 vuotta ennen kuin nyt sitten aloin harkitsemaan epilaattorin hankkimista. Pohdin, että kyllähän nekin ovat varmasti kehittyneet vuosien saatossa ja itelläki on varmaan vanhetessa kipukynnys noussut korkeammalle. Menin sitten ja ostin itselle oman pienen ruohonleikkurin, jossa on monen monta lisäosaa ja kaupan päälle ajovalot! Aika kultaa muistot ja tällä hetkellä voisin sanoa, että ainoa asia, mikä hipoi kipukynnystäni oli mokoman laitteen hinta! Aika kallista..mutta ajattelin, että niin ne maksaa höylätkin. Tosiaan ensimmäinen kokeilukerta nipisteli vähän, mutta parin kerran jälkeen iho jo turtui ja 
nykyään se ei tunnu enää missään. Olenki alkanu jo miettimään, että noinko lyhyt käyttöikä sillä oli, että nyt jo heitti toimimasta, kun missään ei tunnu. Mutta hyvinhän ne sääret silenee, tähän mennessä olen ollut tyytyväinen.

Nyt sitten lähetään kahestaan (siis kolmestaan, kun Laulavakin lähtee) harrastamaan maakuntamatkailua jussiksi mökille etelään. Voi että onki ihanata! Autolla ajellaan etelään päin pieniä maisemateitä ja tehdään eväät mukaan. Koko päivä menee autossa, mutta onneksi ei ole kiire ja on ilmastointi käytössä, jotta ei Laulavakaan kovin läkähdy. Eilen käytiin ostamassa evästarpeet ja hakemassa tietyökartta, jotta voidaan vältellä tietöitä. Kyseinen mökki on isän ja hänen vaimonsa, enkä ole päässyt sielä käymään kertaakaan kesällä 
juuri kesätöiden takia. Nyt sitten aiotaan saunoa ja grillata ja nauttia juhannuksesta. Oon niin onnellinen tästä kesälomasta, että edes mahdollisesti heikommat säätkään ei minua nyt lannista. Voi sitä nauttia olostaan ilman aurinkoakin!Kyllä kesä on ihanaa.