Ei ole oikein ehtinyt kirjoitella, kun on ollut kaikenlaista hässäkkää. Kesätyöt loppui ja koulu alkoi. Puhuttiin juuri eilen opiskelukavereiden kanssa, että on se kumma, kun ensimmäisestä päivästä lähtien on opiskelustressi tehtävien takia. Laajoja tehtävä kokonaisuuksia ja vähän kirjoja.. noh, eiköhän tästäkin selvitä, on selvitty ennenkin!

Toissailtana meille tuli  toinen koira. 5-vuotias nahkauros, joka etsii uutta kotia ajan puutteen vuoksi. Se on nyt ensin viikon koeajalla, että miten lähtee menemään ja sitten keskustellaan jatkosta. Poika on kiltti ja rauhallinen ja toimii kuin ajatus, eikä mitään ongelmia ole ollut. Arvojärjestys on alusta asti ollut selvä, poika luovutti pomon paikan meidän ärhäkälle neitille. Yhteiset lenkkeilyt sujuvat tosi hyvin ja sisälläkään ei ole tullut mitään kinasteluita. Minun makuuni poika on kyllä vähän turhan hoikassa kunnossa, lihaa pitäisi saada luiden päälle ja lihasta kinttuihin! Ruoka ei vaan kovin hyvin taho maistua, sitä se omistaja sanoi jo heti alkuunsa. Uskoisin kyllä, että osasyy syömättömyyteen on se, kun sillä ei ole ollut tarpeeksi tekemistä eikä aktiviteetteja. Rotu kun on semmoinen, että tarvii huomiota ja paljon toimintaa!

Yksi syy koeaikaan on se, että poikaystäväni on hieman allerginen koirille. Testaamme, saako hän oireita tulokkaasta. Omasta neitistäni hän sai aluksi oireita, mutta yli pariin kk:een ei ole tullut yhtään mitään, siedätyshoito on toiminut ;D Nyt katsomme, miten käy, voimmeko pitää pojan. Ollaan jo tietenkin ehditty kiintyä uuteen kaveriin ja toivotaan, että mitään ei ilmene. Tämä kun on jo yhdessä kodissa pari yötä käynyt ja sieltä palautettiin vanhempien mielen muutoksen vuoksi..Toinen syy on, että katellaan miten sopeutuu neitin kanssa elämään. Ei todellakaan haluttaisi enää laittaa tätä reppanaa kiertoon! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!