Oh, nyt se eka viikko on _melkein_ nautittu. Vielä kolme viikkoa töitä ja sitten uudelle lomalle!

Palasin tänään työpaikkakunnalle ja pihastani oli muodostunut viidakko! En ala! Kun lähdin lomalle, pihalla ei kasvanut mitään ja nyt: humala oli roihahtanut (en tietenkään ollut lähtiessäni vanhoja rojoja repinyt irti), kukkapenkissä kasvoi enempi muuta, kuin niitä itse kukkia ( tosin en edes tiedä, mitä sieltä pitäisi kasvaa...O_o) ja se nurmikko oli aivan järkyttävä. Alku tekijöikseni revin kuivahtaneet vanhat humalanrisut pois. Sitten hyökkäsin kukkapenkin kimppuun, mutta sitä en jaksanut kuin vähän matkaa. Nivusiin alkoi pistämään niin ilkeästi, että ajattelin jatkaa huomenna levänneenä. Ei kaikkea tarvi jaksaa yhellä kertaa. Varsinkaan isomahaisena.

Tuli kotona kunnolla siivottua näin loman kunniaksi. En edes ymmärrä, miten onnistuin, mutta sain stereoiden kaiuttimen päähäni. Pyyhin pölyjä hyllystämme ja koska nivusiin sattui ja hyllykkömme on matala, tein sitä istuma-asennossa. Päästyäni loppuun, tarkoituksenani oli ottaa lattiasta tukea ja nousta ylös. Käteni kuitenkin ottikin tukea vahingossa suht kevyestä nurkkahyllystä, joka otti ja keikahti ja hyllyn päällä ollut kaiutin tipahti pääni kautta lattialle. Ja hylly on ehkä n. 50cm korkea. Voin sanoa, että sattui kuulkaa aika järkyttävän paljon, kun kulma edellä osui ohimoon! Vieläkin on ohimo kosketusarka ja siivousurakasta on aikaa vajaa viikko. Ja tulihan siitä osumasta tietenkin mojova päänsärky kaupan tekijäisiksi. Mitenhän sitä aina voi sattua...?

Tällä viikolla on tullu entistä enemmän kipuja nivuksissa. Varsinkin liikkeellelähdöt on hankalia esim. autosta nouseminen, istumasta liikkeelle lähtö ja sängyssä kyljen kääntäminen. Ja närästää.. örh. 
Kuten haikkis   kirjoitti, mullakin on vähän samat fiilikset, että vaikka sen jo tietää, että sielä masussa joku matkustaa, niin ei sitä taho uskoa todeksi. Ja nyt kun on pakko uskoa, kun on nähnyt ja kuullut, niin pitää vaan yrittää toivoa, että kaikki menis hyvin! Voi kun ne liikkeet alkaisi jo tuntumaan...