Mistä tätä riittää, oikeasti! Eilen kävin hakemassa sairaslomaa ja sainkin sitte vielä tämän päivän. Eikä olo tunnu sen paremmalta. Huomenna vaan sitten töihin.
Ja kun eilen makailin tuolla sängynpohjalla ja innosta puhkuen kudoin lapasiani, totesin, että en saa kauniisti kavennettua. Lapasiin tuli kavennusten kohdalle kauheat reiät ja täydellisyyden tavoittelijana purkasin koko lapasen... öh, ehkä vähän hätiköityä? Ei kai..Aamulla oli kuurassa joka paikka, oli ollut pakkasta! Ihana oli käydä koiran kanssa aamulenkillä, kun ei tarttenut kuivailla tassuja sisälle tullessa!

Minua vähän huolestuttaa.. Olen tuolla aiemmin maininnut, että hellu on allerginen ja kuinka hänellä ei ole ollut moneen kuukauteen oireita tuosta minun neitistä. No, juuri kun ehittiin aatella, että se on siedättynyt tms. niin nyt on taas alkanut nenä vuotamaan ja aivastuttamaan :( Ei nyt sitten tiedä, mikä tämän herkistymisen aiheuttaa. On mietitty, että johtuisko siitä, kun hän on ollut nyt opiskelujen alettua paljon kaverinsa luona kahvilla ja näillä on kaksi kissaa. Hellu on siis enemmän allerginen kissoille kuin koirille, mutta kun on kissojen kanssa tekemisissä niin helpommin tulee oireet koirastakin. Oireet voi myös johtua siitä, kun neitillä on karvan vaihtoaika ja hilseilee enemmän. Joka tapauksessa minua huolestuttaa. Varsinkin kun on puhuttu yhteen muuttamisesta yms. Välissä tulee mieleen, että täytyykö tuosta karvapallerosta luopua..Kerroin toissailtana hellulle näistä ajatuksista ja hän meinasi, että ei kannata hermoilla, kun ei edes henkeä ahista. Mutta kun se voi äkkiä pahentuakin.. ja eihän ole mukavaa aina niiskuttaa ja aivastella. Nyt hän kyllä oli ilmeisesti tulossa tähän flunssaan, että voi se niiskutus olla sitäkin. Täytyy nyt katella mitä tapahtuu.