Surffailin tuossa tylsyyttäni pitkin nettiä ja löysin blogin, johon jäin heti koukkuun. Kyseistä blogia ei kyllä vissiin oo pitkiin aikoihin päivitetty, mikä on tietenkin minun tyypillistä
tuuria. Varmaan on lopettanut koko kirjottamisen! Lueskelin kertaistumalta kaikki kirjotukset läpi ja tulin siihen tulokseen, että tuskin on faktaa, mutta ihan jees lukea. 

Entäs minun elämäni tänä päivänä? ToDElla tylsä perjantai-ilta.. Päivä on tehty taas opinnäytetyötä ja kävin vasta Laulavan Lintukoiran kanssa lenkillä. Mitään suunnitelmia ei ole, mutta on kyllä niin vässykkä olo, että eipä tässä kait mitään jaksaisikaan.. Yks ilta lueskelin erästä keskustelupalstaa ja yllätyksekseni huomasin, että eräs vanha luokkakaverini kirjoittelee ja on moderaattorina kyseisellä palstalla. Muuten hän ei olis ollu tunnistettavissa, mutta kun avatarissa oli kuva ja siihen yhdistettynä nimimerkki niin avot... Tuli vähän sellainen olo kuin olisin tirkistelijä, enkä saman tien uskaltanut enää lukea samaisen palstan viestejä :) Aluksi ajattelin, että huikkaan tyypille, mutta enpä taida. 
Ei ehkä niin läheisiä kavereita oltu.

Hohhoijaa, taidanpa vetassa villasukat jalkaan ja viltin päälle ja alkaa viettään lokoista perjantai-iltaa.. Palataan asiaan..