Ihanaa viikonloppu, pääsi kotiin hengähtämään. Alunperin ajatuksena oli siivota kunnolla, mutta eilen ei jaksanut ja nyt alkoi onneksi satamaan lunta, ettei voi viedä mattoja ulos. Noo, eipä sitä likaa muuton jäljiltä ole edes kovin ehtinyt kertyä, kun ollaan Laulavan Lintukoiran kanssa 
viikot asusteltu joulupukin naapurissa. Tarkoituksena oli lähteä käymään naapurikaupungin suuressa tavaratalossa shopittelemassa, mutta saapa nähdä kuinka liukas siellä on.. toistaiseksi on vielä plussan puolella. Harmittaa, kun olin jo etukäteen herkutellut ajatuksella, että saa nukkua pitkään ja nyt sitten olin jo seiskan jälkeen hereillä.. On vissiin jääny rytmi päälle. Onhan se toisaalta ihan hyvä, ettei sitten arkena ole niin vaikeaa.. Tai niinhän sitä luulis, joka aamu aivan jörkyttävän tiukkaa nousta ylös. Mutta kunhan auton rattiin pääsee niin sitä on jo eri ihminen!

Ja nii-in, olen taas ollut viikon flunssassa. Maanantain olin sairaslomallakin ja olisin saanut suoraan sen 3 päivää saikkua. Tiistaina oli kuitenkin pakko mennä töihin, kun oli tärkeitä tapaamisia sovittuna. Kyllähän se viikko siinä sitten puoliteholla meni, mutta torstaina alkoi jo ääni pettää. Eiköhän tämä kohta tästä hellitä.

Jaahas, Laulava haluaa ulkoilemaan, nyt on siis mentävä!