Ohhoh, miten tää kirjottelu onki päässy viimeaikoina unohtumaan? Toisaalta, enpä tiiä onko tässä nyt mitään kauheuksia ehtiny ees tapahtua.

No semmosta, että tänään tuli todistus, että olen nyt sitten ihan virallisestikin valmistunut :O Enpä olis uskonu itekkään. Alkujaan olin varma, että en pääse edes lukiota läpi, kun olen vähän laiskan puoleinen lukemaan.. Mutta niinpä sitä tuli valkolakki hommattua. No, sen jälkeen en uskaltanut aatellakkaan, että jonninmoiseen korkeakouluun menisin saatikka, että sieltä paperit saisin. Niinpä sitä vaan valmistuttiin ja vaan kuukauden myöhässä. Käytiin sitten Hellun kanssa hakemassa sapuskaa ja syötiin hyvin. Nyt olelen kotona Laulavan kanssa ja juon toista siideriä (juu-u, löysin kerrankin siiderin, joka menee alas). Hellu soitti just, että menee saunomaan kaverilleen, jota ei oo vissiin kesän jälkeen nähnykkään. Ihana olla kotona, kun siivosin päivällä oikein kunnolla ja nyt on puhasta.. mee laik <3

Löydettiin asunto, yhteinen asunto. Hillittömän kiva asunto ja kaikinpuolin kannattava satsaus :) Nyt on muuttokuume korkealla ja koko ajan vaan mietin, että miten sen uuden kodin sisustaa. Höh, ei nyt oikein runosuoni sykähtele..
Koitetaan uuelleen joku toinen päivä, miehän varotin, 
ei ole oikein tapahtunu mitään!