Eipä ole tullut taas kirjoiteltua. Ei ole innostanut, oikein mikään..
Kauhea stressi ollu päällä ja  yhen kaverin kanssa meni välitkin. En saanut tilaisuutta sanoa omaa kantaani asiaan, joten asia on vielä pahasti auki. Jotenkin tuntuu vaan, etten nyt jaksakaan tuhlata energiaani niin mitättömään riitelyyn, kun on isompiakin ongelmia tällä hetkellä. Tuntuu vaan niin turhalta sitä enää alkaa selvittelemäänkään, koska asia on sellainen, että siinä ei ole oikeata tai väärää. Se on vähän niinkuin mielipidekysymys, eli kumpikin kuitenkin pysyy kannassaan eikä asia siitä selvittelemällä parane. Tuntuu siis turhalta sitä alkaa enää edes puimaan..

Huomasin kyllä taas kuinka ihana hellu mulla on. Lähdin sinne illanviettoon ja se ei ollut moksiskaan, vaikka eksyin baariinkin. Sitten yöllä kun tulin kotiin, Hellu oli mun kämpillä nukkumassa ja heräsi kuuntelemaan kun purkasin pahaa mieltäni edellä mainitusta välikohtauksesta johtuen. Hän jaksoi lohduttaa ja kuunnella juttuani, vaikka hänellä oli muutaman tunnin päästä herätys. Hellu: Tykkään susta hirmuisesti <3

Koirakin on ollut jotenkin outona.. en tiedä mikä sillä on, onko se masentunut vai pakkaako sillä taas neuroottinen luonne esiin. Voihan se olla jostain kipeäkin, mutta kun ei oo siihen suuntaan mitään selviä oireita.. Täytyis ottaa eläinlääkäriin huomenna yhteyttä.

Erittäin rakas ystäväni kävi viimeviikonloppuna yökylässä. Se on ollut ulkomailla töissä, ja oli taas lähdössä uuteen maahan työmatkalle. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja tuli heti ikävä, kun saatettiin hänet matkaan.


Nyt ei kyllä keksi muuta kirjoittamista, on vähän tylsä ja masentunut olo--taas!